Nieuws

Op meerdere punten in de wijk klonk er vandaag muziek op straat. Drie muzikanten van Hickory Hank speelden live Country en Americana.
De Groenmarkt en de Hommelsemarkt zijn vanwege de coronacrisis afgelast, maar menigeen zal toch graag biologische moestuinplanten en –kruiden in de tuin of op het balkon willen hebben. Daarom is het mogelijk om toch bij de Groenen Vos plantjes te kopen.
Afgelopen week hebben de boomspiegel-adoptanten die bij de groengroep bekend zijn een mailing toegestuurd gekregen. Daarbij gevoegd een bon om gratis plantjes te bestellen voor hun boomspiegel(s). Dit jaar op een geheel andere manier dan de afgelopen jaren, omdat het uitzoeken van de plantjes op de groenmarkt helaas niet mogelijk is.

Team Leefomgeving van de gemeente Arnhem wil middels een enquête over het thema ‘ontmoeten’ onderzoeken welke rol buurthuis De Nieuwe Hommel in de wijk vervult. Tussen 11 tot en met 17 mei ontvangt u van de gemeente het verzoek mee te werken aan deze enquête.
Vanaf woensdag 29 april controleert Rijnstate Arnhem patiënten, begeleiders en bezoekers bij de hoofdingang of ze klachten hebben die te maken kunnen hebben met het coronavirus. Als het nodig is, krijgt de patiënt een mondneusmasker op voordat hij het ziekenhuis binnengaat. Begeleiders mogen alleen mee naar binnen als dat echt nodig is en geen klachten hebben. Hierdoor proberen we onze patiënten, bezoekers en medewerkers te beschermen en de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen.